Istorijat kompanije

Capital Estate doo Budva je osnovan 2005 godine. Kompanija Felixport Enterprises Limited sa Kipra je jedini vlasnik Capital Estatea, koji je organizovan kao društvo ograničene odgovornosti. Cilj koji smo pri osnivanju postavili bio je razvoj hotelskih kompleksa na teritoriji cijele Crne Gore. Od osnivanja do danas kompanija je ostala vjerna svom cilju. Danas, Capital Estate posjeduje imovinu na crnogorskom primorju, za koju ponosno tvrdimo da je među najboljima u Crnoj Gori za razvoj hotelsko turističkih kompleksa najviših kategorija. 

Svoju dugoročnu posvećenost razvoju hotelskih projekata u Crnoj Gori i vjeru u njih, Capital Estate je pokazao i pokazuje stalnim uvećanjem vrijednosti imovine kroz akvizicije novih nepokretnosti. Na taj način, sa investiranim sredstvima u svoje poslove u Crnoj Gori, Capital Estate predstavlja jednog od najvećih pojedinačnih "stranih direktnih investitora" u Crnoj Gori, u poslednjih 10 godina. 

Danas, Capital Estate posjeduje oko 300,000 m2 zemlje, na ukupno 4 lokacije na crnogorskom primorju. Vlasnici smo hotela i zemlje na Velikoj plaži (Hotel Lido) sa ukupnom površinom od oko 94,000m2, prostranog placa i objekata u Bečićima površine skoro 61,000m2, ekskluzivnog placa na Crvenoj Glavici sa pogledom na Sveti Stefan veličine preko 32,000m2, kao i prostranog i mirnog placa u Kuljačama od gotovo 100,000m2. Sve lokacije su predvidjene za razvoj turistickih objekata. 

Više o pojedinačni projektima možete pogledati na stranici Projekti, ili na nekom od linkova ispod.​

projekat: BEČIĆI

Lokacija placa je u Bečićima, u neposrednoj blizini Budve. Selo Bečići je miran dio Budvanske rivijere,...

Više o projektu

projekat: CRVENA GLAVICA

Crvena Glavica predstavlja jednu od najekskluzivnijih lokacija u Crnogorskom  primorju. Smješten m...

Više o projektu

projekat: VELIKA PLAŽA

Plac na Velikoj plaži se nalazi na Ulcinjskoj rivijeri. Centralni dio rivijere je grad Ulcinj, koja je ...

Više o projektu

projekat: KULJAČE

Plac u Kuljačama se nalazi na samo 7,5 km od centra Budve i na 2 km uzbrdno od glavnog magistralnog put...

Više o projektu