Menadžment

DRAGAN LUČIĆ
Izvršni direktor

Dragan je karijeru u biznisu započeo 2002 godine u sektoru trgovine crnom i obojenom metalurgijom. 2004 godine svoju karijeru nastavlja kao komercijalni i finansijski direktor Technosteel HVT (fabrike za proizvodnju čelične trake). Brzo biva unaprijeđen na mjesto izvršnog direktora, i sa tog mjesta radi na implementaciji nove tehnologije i izgradnji fabrike cijevi. 2008 godine prelazi na mjesto izvršnog direktora Capital Estate-a.

Dragana možete kontaktirati na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


PREDRAG MIRANOVIĆ
Menadžer razvoja

Svoju profesionalnu karijeru Predrag je počeo kao portfolio menadžer u HLT investicionom fondu. Nakon godinu dana, prelazi na poziciju stručnog savjetnika u Komisiji za hartije od vrijednosti, gdje se zadržava godinu dana. Od 2007 do 2010 radi kao portfolio menadžer u Western Balkan Investicionom Fondu, gdje kao investicioni menadžer upravlja portfoliom fonda i trguje na 7 regionalnih berzi. U Capital Estate-u je od januara 2010 godine.

Predraga možete kontaktirati na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


NATAŠA JOVANOVIĆ
Menadžer administracije i prevodilac

Nataša je završila Studijski program za ruski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Nikšiću. U svojstvu stipendiste fakulteta dva puta je išla za Rusiju. Godine 2000. počinje da radi na poziciji turističkog predstavnika Splendid Hotels Group, a od 2001. radi kao turistički vodič i predstavnik turističke agencije Talas M. Trenutno je na postdiplomskim studijama Fakulteta za turizam i hotelijerstvo u Kotoru. U Capital Estate-u je od januara 2006.godine.

Natašu možete kontaktirati na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

projekat: BEČIĆI

Lokacija placa je u Bečićima, u neposrednoj blizini Budve. Selo Bečići je miran dio Budvanske rivijere,...

Više o projektu

projekat: CRVENA GLAVICA

Crvena Glavica predstavlja jednu od najekskluzivnijih lokacija u Crnogorskom  primorju. Smješten m...

Više o projektu

projekat: VELIKA PLAŽA

Plac na Velikoj plaži se nalazi na Ulcinjskoj rivijeri. Centralni dio rivijere je grad Ulcinj, koja je ...

Više o projektu

projekat: KULJAČE

Plac u Kuljačama se nalazi na samo 7,5 km od centra Budve i na 2 km uzbrdno od glavnog magistralnog put...

Više o projektu